Staršia sestrička BABY born Play & Style, blondínka , 43 cm

Kód: 12833018
Čiarové kódy:
  • 4001167833018
  • 4001167540312
Odporúčaná MOC: € 53,99
Počet ks v kartóne: 6
„Až budem veľká, bude zo mňa tanečnica. Alebo napríklad stromolezkyňa?“ Sestrička miluje zábavné pózy a extravagantné pohyby. Má pohyblivú hlavu, ramenné a lakťové kĺby a dokáže tak hornou časťou tela veľmi výrazne hýbať. Má dokonca aj pohyblivé boky, takže hravo zvládne aj rôzne tanečné pohyby. Tanečnica by teda určite mohla byť jednou z možností budúceho povolania. Ale vďaka pohyblivým kolenným kĺbom by mohla byť aj profesionálna stromolezkyňa. Okrem toho dokáže sestrička aj sama stáť.
Bábika z hebkého materiálu sa rada kúpe a rada si necháva upravovať dlhé blond vlásky. Dokonca si so sebou prináša aj vlastné vlasové doplnky. Špirálové gumičky, sponky a farebné vlasové pramienky dokonale ladia k jej oblečeniu v rôznych odtieňoch ružovej. Na aké povolanie sa jej oblečenie s potlačou a roztomilou tylovou sukienkou hodí najlepšie?



• Staršia sestrička BABY born.
• So 7 realistickými funkciami pre veľa zábavy.
• Padne jej všetko oblečenie BABY born veľkosti 43 cm.
• Rôzne hry s bábikou BABY born povzbudzujú predstavivosť a bolo preukázané, že podporujú rozvoj spoločenských zručností a hodnôt, ako je zodpovednosť, komunikácia a empatia.
• Funguje bez batérií.



Staršia sestrička BABY born Play & Style, blondínka, 43 cm je oblečená do overalu, tylovej sukienky a topánok. Súčasťou balenia je kefa na vlasy, 2 špirálové gumičky, 2 sponky do vlasov, 2 sponky s farebnými pramienkami vlasov a 2 náramky priateľstva – pre bábiku a jej malú mamičku.

Parametre

Výrobca
Zapf
Produktová rada
Baby Born
Status
Budoucí novinky
Termín uvedenia na trh
2024_04
Assort
1
Druh
miminka
Pohlavie
holky
Vek od
4
Batérie
ne
Batérie súčasťou výrobku
ne
Balenie
otevřené balení
Počet ks v kartóne
6
Kus hmotnosť v kg
1,907
Kus výška v cm
38,5
Kus šírka v cm
33
Kus hĺbka v cm
20