Staršia sestrička BABY born Play & Style, brunetka , 43 cm

Kód: 12833025
Čiarové kódy:
  • 4001167833025
  • 4001167540336
Odporúčaná MOC: € 53,99
Počet ks v kartóne: 6
Sestrička sa prihlásila do detského divadelného krúžku. Je taká pohyblivá, že dokáže zahrať akúkoľvek rolu.
Včera si zahrala taliansku cirkusovú princeznú. Vďaka pohyblivým ramenným a lakťovým kĺbom bola pre túto rolu ako stvorená. Dnes sa stala skokankou do výšky. Vďaka svojim pohyblivým kolenám a bokom skáče od medaily k medaily. A zajtra má hrať rojka, pretože vie skvele pohybovať hlavou hore a dole. Niekedy ale na javisku len ticho sedí ako socha alebo cínový vojačik.
Maskérka jej hnedé vlásky vyčesáva do úžasných účesov. Dokonca si so sebou prináša aj vlastné vlasové doplnky. Špirálové gumičky, sponky a farebné vlasové pramienky dokonale ladia k jej oblečeniu.
Po predstavení si dopraje dlhý kúpeľ a pri tom sníva o ďalšom vystúpení na červenom koberci, na ktoré si oblečie svoj overal s ružovou vrstvenou sukienkou.


• Staršia sestrička BABY born.
• So 7 realistickými funkciami pre veľa zábavy.
• Padne jej všetko oblečenie BABY born veľkosti 43 cm.
• Rôzne hry s bábikou BABY born povzbudzujú predstavivosť a bolo preukázané, že podporujú rozvoj spoločenských zručností a hodnôt, ako je zodpovednosť, komunikácia a empatia.
• Funguje bez batérií.


Staršia sestrička BABY born Play & Style, brunetka, 43 cm je oblečená do overalu, tylovej sukienky a topánok. Súčasťou balenia je kefa na vlasy, 2 špirálové gumičky, 2 sponky do vlasov, 2 sponky s farebnými pramienkami vlasov a 2 náramky priateľstva – pre bábiku a jej malú mamičku.

Parametre

Výrobca
Zapf
Produktová rada
Baby Born
Status
Budoucí novinky
Termín uvedenia na trh
2024_04
Assort
1
Druh
miminka
Pohlavie
holky
Vek od
4
Batérie
ne
Batérie súčasťou výrobku
ne
Balenie
otevřené balení
Počet ks v kartóne
6
Kus hmotnosť v kg
1,907
Kus výška v cm
38,5
Kus šírka v cm
33
Kus hĺbka v cm
20