Kúzelnícke karty - úvod do světa kartovej mágie

Kód: TOM202211
Čiarové kódy:
  • 8590439022114
Odporúčaná MOC: € 18,99
Počet ks v kartóne: 24
Balíček kariet je najuniverzálnejšia kúzelnícka rekvizita na svete, ktorá skrýva tisíce možností a pritom sa zmestí aj do vrecka. Svetovo preslávení kúzelníci Tomasiano & Kelly vás zavedú do sveta kartovej mágie a naučia vás triky, ktorými ohromíte svoje okolie. Zakúpením sady získate vstup do kúzelníckeho klubu THE ART OF MAGIC a prístup k unikátnemu a neustále aktualizovanému obsahu tutoriálov kartových kúziel.



Kúzelník k svojim kúzlom potrebuje rekvizity. Medzi najpoužívanejšie kúzelnícku pomôcku patria práve karty . Predstavujú nekonečnú studnicu variáciou kúziel a pritom nezaberú veľa miesta, preto ich môžeš mať vždy pri sebe a baviť svojich divákov kdekoľvek a kedykoľvek. Súčasťou balenia sú 2 balíčky kúzelníckych kariet (54 kariet v každom balíčku), 2 špeciálne karty a príručka s tajnými QR kódmi, s ktorých pomocou sa dostanete k exkluzívnym video návodom, kde vám Tomasiano a Kelly odtajnia kúzelnícke triky a budú Vás krok po kroku sprevádzať základy kartomágie.


Stačí, keď na QR kód zamierite fotoaparátom mobilného telefónu a automaticky sa spustí video. Tréning robí majstrami a u kúziel to platí obzvlášť. Obrňte sa trpezlivosťou, trénujte a postupne sa prepracovávajte k zložitejším kúzlom.

Parametre

Výrobca
Efko
Produktová rada
Hry
Status
Novinky
Assort
1
Druh
karetní
Pohlavie
uni
Vek od
8
Batérie
ne
Batérie súčasťou výrobku
ne
Balenie
krabice
Počet ks v kartóne
24
Kus hmotnosť v kg
0,315
Kus výška v cm
20
Kus šírka v cm
13
Kus hĺbka v cm
4