O nás

Všetko začalo v roku 1990, kedy Ing.Vladimír Šůla so svojim vtedajším obchodným partnerom priviezol plastové modely pre obchodný dom Kotva. Ďalším krokom bol v roku 1992 vznik spoločnosti Keller Pyro, spol. s r.o., od tejto doby nepretržite prevádzkujeme a rozvíjame veľkoobchodný predaj hračiek. Spolu s meniacim sa názvom sa menila aj vnútorná štruktúra spoločnosti, ktorá sa pod menom MPK Toys, spol. s r.o. a následne MPK Toys CZ s.r.o., postupne vypracovala až na samotný vrchol tuzemského trhu v hračkárskom odvetví.

V roku 1997 založil pán Vladimír Šůla spoločnosť POMPO, rodinné aktivity tak rozšírili o sieť maloobchodných predajní hračiek pod rovnakým názvom. Ďalším prirodzeným smerom bol dovoz hračiek a preto sa skupina rozšírila o spoločnosť Mac Toys CZ, ktorá sa venuje dovozu hračiek. Na riadení a rozvoji celej skupiny hračkárskych firiem sa podieľajú tri generácie rodiny Šůlových.

V našej ponuke nájdete cez päť tisíc aktívnych položiek, ktoré pre Vás držíme skladom a sme pripravení okamžite reagovať na Vaše požiadavky.