PEXI Velcro skladačky - Ovocie a zelenina (Fruits and Vegetables)

Kód: 35PE0049
Čiarové kódy:
  • 0725765611628
Odporúčaná MOC: € 14,99
Počet ks v kartóne: 14
"Náučná skladačka pre deti od 12 mesiacov.
9 pružných plastových doštičiek so suchým zipsom a 18 samostatných dielikov, ktoré umiestnite na doštičky pomocou suchého zipsu. Úlohou deti je roztriediť a správne ukladať na rôzne podožky (tanier, ošatka, krájacia doska) ovocie a zeleninu podľa ich farieb alebo tvaru.


Náučná skladačka pre deti od 12 mesiacov.
Úlohou deti je roztriediť a správne ukladať na rôzne podožky (tanier, ošatka, krájacia doska) ovocie a zeleninu podľa ich farieb alebo tvaru. Naučia sa tiež roznať polovice rozrezaného ovocia a zeleniny. Vodítkom pre správne uloženie im bude farebný obrys na krájacej doske.


ČO JE VO VNÚTRI?
Sada obsahuje 9 pružných plastových doštičiek so suchým zipsom a 18 samostatných dielikov, ktoré umiestnite na doštičky pomocou suchého zipsu. Vďaka tejto vychytávke jednotlivé diely len


tak nespadnú a budú držať na správnom mieste. Všetky časti sú vyrobené z odolného, ??ale tenkého plastu so špeciálnou povrchovou úpravou, ktorá je deťom príjemná na dotyk.


AKO HRAŤ?
S touto sadou môžete hrať 3 zaujímavé hry.
Berte jednotlivé dieliky jeden po druhom a rozprávajte deťom čo na nich je.
Potom vezmite doštičku s obrysmi predmetov a vyzvite dieťa, aby našlo správny predmet pre každý obrys a pripevnilo ho pomocou suchého zipsu na správne miesto.


HRA č.1 - Učenie farieb: Pokladajte ovocie a zeleninu na misky, ktoré majú rovnakú farbu. Napr. červené jedlo na červenú misku, zelené potraviny na zelenú...
HRA č.2 - Poznaj ovocie a zeleninu: Rotrieďte správne potraviny na ovocie a zelenninu. Na jednu očatku položte všetku zeleninu a na druhú všetko ovocie. Obrysy vám napovedia kam ktorú uložiť.
HRA č.3 - Celá alebo polovica?: Vezmite doštičku - krájaciu dosku, potom vyhľadajte všetky dieliky ovocia a zeleniny, ktoré sú prekrojené na polovicu. Tieto polovičky uložte na doštičku na miesta, ktoré zodpovedajú ich tvaru.


BENEFITY:
- zlepšuje motorické schopnosti
- trénuje vyjadrovanie a hovorenú reč
- cvičí pamäť a farby
- upevňuje udržanie pozornosti


Pri hraní s Velcro trénujete koordináciu ruka-oko, jemnú motoriku, zistíte viac o ovocí, zelenine, ich tvaroch a farbách. Už sa vám zbiehajú sliny?"

Parametre

Výrobca
Pexi
Produktová rada
Hry
Status
Stálý sortiment
Assort
1
Druh
dětské
Pohlavie
uni
Vek od
12 měsíců
Batérie
ne
Batérie súčasťou výrobku
ne
Balenie
krabice
Počet ks v kartóne
14
Kus hmotnosť v kg
0,365
Kus výška v cm
18
Kus šírka v cm
24
Kus hĺbka v cm
5