Sport&Fun UNI

Kód: 35A2296
Čiarové kódy:
  • 5906018022964
Odporúčaná MOC: € 18,99
Počet ks v kartóne: 6
Hra o šikovnosti "UNI" -Hod podkovou, je klasická hra pre 2-4 hráčov od 3 rokov, ktorá sa hrá v skupinách alebo jednotlivo - musíte pri nej preukázať presnú mušku, dobrý odhad vzdialenosti a ... nervy z ocele. Dokážete sa ešte dnes prebojovať na najvyšší stupienok? Nestrácajte čas a začnite hrať! Hra je určená na von.


Hod podkovou "UNI" je klasická hra, ktorá preverí vašu zručnosť a sústredenie. Hrá sa v tímoch alebo jednotlivo a hráči musia preukázať presnú mušku, pevnú ruku, dobrý odhad vzdialenosti a ... nervy z ocele. Navyše k dielom vyrobených z dreva: kôl, kladivo a 4 podkovy, ste získali tiež dve rôzne dlhá lanká a 8 kolíkov pre ich upevnenie. Lanká vymedzujú dve ďalšie oblasti, kde dopadnuté podkovy získavajú body. Čím bližšie podkova dopadne ku kolíku, tým viac bodov získate.


Zažjte na vlastnej koži emócie pri klasickej hre hod podkovou na vzdialený kolík.
Jedinečná kvalita hračky, poctivé drevo a sila emócií, ktoré pri hre prežijete, z nej robí skvelý darček a ideálny spôsob, ako spolu tráviť voľný čas.


Rovnako ako všetky hry zo série SPORT & FUN, poskytuje nielen skvelú zábavu, ale tiež posilňuje našu fyzickú kondíciu a pomáha vytvárať zdravé návyky.
Viete, prečo pohybové hry nikdy nevychádzajú z módy? Pretože sa s nimi môžete zabaviť ako doma, tak aj na čerstvom vzduchu a zaručujú skvelú zábavu hráčom v každom veku!



Obsah balenia:
1 kolík, 4 podkovy, 1 povrázok pre veľké pole, 1 povrázok pre malé pole, 1 povrázok na "ŠTART", 8 kolíkov pre pripevnenie povrázkov, 1 palička, 1 poznámkový blok, zápisník, 1 Český a Slovenský návod

Parametre

Výrobca
Pexi
Produktová rada
Hry
Status
Sortiment
Assort
1
Druh
rodinné
Pohlavie
uni
Vek od
3
Batérie
ne
Batérie súčasťou výrobku
ne
Balenie
krabice
Počet ks v kartóne
6
Kus hmotnosť v kg
0,7
Kus výška v cm
18,5
Kus šírka v cm
51
Kus hĺbka v cm
5,5