Prečo nakupovať u nás

Spoločnosť MPK Toys CZ s.r.o. je špičkou medzi veľkoobchodmi zaoberajúcimi sa predajom hračiek. Pýšime sa faktom, že sme českou veľkoobchodnou firmou pôsobiacou na českom trhu viac ako 20 rokov, čo z nás robí veľkoobchodnú firmu s najdlhšou históriou v hračkárskom odvetví v Českej republike. V priebehu rokov sme sa stali dodávateľom mnohých významných tuzemských i medzinárodných hračkárskych firiem, ako sú LEGO, Mattel, Hasbro, Zapf Creation, Ravensburger, Nikko, Klein, John, a ďalšie.

Stabilitu a silu veľkej rodinnej spoločnosti by sme radi ponúkli aj Vám, našim budúcim obchodným partnerom. Portfólio značiek priebežne upravujeme podľa obchodných výsledkov, tým našim zákazníkom pravidelne ponúkame optimálny sortiment tovaru pre predajcov v kamenných predajniach i na internete.

Ku každému z našich zákazníkov pristupujeme individuálne a podľa ich výsledkov optimalizujeme ich obchodné podmienky a systém zliav tak, aby sme podporovali ich rozvoj. O našich zákazníkov sa starajú 4 obchodní zástupcovia pre Českú republiku, 2 obchodní zástupcovia pre Slovensko a jednotliví "Brand Manageri", ktorí poskytujú kompletné informácie a podklady svojich značiek.

Tovar je možné objednávať prostredníctvom komfortného internetového objednávkového on-line prostredia B2B, kde zákazníci dostanú plnú zákaznícku podporu.

Okrem šírky sortimentu našim zákazníkom poskytujeme kvalitný a prepracovaný logistický systém, ktorý nám umožňuje dodanie objednaného tovaru do troch pracovných dní.

Zákaznícku podporu dopĺňa naše marketingové oddelenie, ktoré rieši otázky propagácie, podpory predaja a PR individuálne podľa potrieb každého nášho zákazníka. Každoročne pripravujeme rad POS materiálov, plagátov na akčné položky či položky s TV reklamou a vianočný katalóg, ktorému predchádza stretnutie všetkých našich odberateľov nazvané "Hviezdne Vianoce". Počas tohto stretnutia predstavujeme položky vianočnej ponuky, pripravujeme ponuku výhodných nákupov, poskytujeme informácie o TV reklamách a plnú konzultáciu a ukážku tovaru na našej vzorkovej predajni. Predaje nášho sortimentu pravidelne podporujeme radom TV reklám, ktoré sa v priebehu vianočnej sezóny vysielajú na najsledovanejších detských TV kanáloch.

Ďakujeme Vám, že ste prejavili záujem sa zoznámiť s našou spoločnosťou MPK Toys CZ s.r.o. V prípade, že Vás naša široká ponuka sortimentu a zákaznícka podpora oslovila a chceli by ste sa stať naším novým zákazníkom, vyplňte registračný formulár a odošlite ho spolu s ďalšími potrebnými dokumentmi na našu adresu. Všetky bližšie informácie ohľadom registrácie nájdete v záložke "Ako sa stať naším zákazníkom?"

Budeme sa tešiť na ďalší kontakt a našu budúcu spoluprácu.