Scotland Yard Sherlock Holmes

Kód: 2427540
Čiarové kódy:
  • 4005556275403
Odporúčaná MOC: € 38,99
Scotland Yard potrebuje vašu pomoc! Profesor Moriarty je na úteku. Naposledy bol videný, ako uteká teplovzdušným balónom nad Temžou! Použite svoje dedukčné schopnosti, aby ste ho dopadli, ale buďte opatrní... Moriarty je nebezpečný a spriada plány na ďalšie zločiny. Nájdite ho, než bude neskoro! V tejto verzii hry Scotland Yard pátra Sherlock Holmes a jeho spoločníci po zločineckom géniovi, profesorovi Moriartym. Môžete si vybrať, či budete hrať detektívov, alebo Moriartyho. Hru môžete hrať podľa pôvodných pravidiel alebo podľa špeciálnych pravidiel Sherlocka Holmesa.
„Ach, to ste vy... poďte ďalej! Pán Holmes a ostatní vás už očakávajú. Spoločnými silami určite uspejete a konečne dopadnete profesora Moriartyho!“ Dvere bytu na Baker Street 221B sa zatvárajú – hon na Moriartyho začína!
Obsahuje: 1 herný plán, 29 štartových kariet, 134 lístkov, 6 hracích figúrok, 10 žetónov postáv, 6 hráčskych tabuliek, 1 cestovnú tabuľku s papierom a ceruzkou, 1 kartónový prúžok, 1 šilt, 3 krúžky (strážnici), 15 kariet z miesta činu, 1 pravidlá hry

Parametre

Výrobca
Ravensburger
Produktová rada
Hry
Status
Stálý sortiment
Assort
1
Druh
rodinné
Pohlavie
uni
Vek od
8
Batérie
ne
Batérie súčasťou výrobku
ne
Balenie
krabice
Kus hmotnosť v kg
1,64
Kus výška v cm
27
Kus šírka v cm
36,8
Kus hĺbka v cm
5,2