Kidizoom Magic studio

Kód: ME 80531828
Čiarové kódy:
  • 3417765318283
Odporúčaná MOC: € 121,99
Počet ks v kartóne: 4
Najpredávanejší a deťmi najobľúbenejší detský fotoaparát na svete od Vtech. Tentoraz so zabudovaným ""profesionálnym"" trikovým štúdiom! Všetko kompletne v slovenčine alebo slovenčine (možno prepínať).
Aj tento fotoaparát má všetky funkcie, na ktoré ste od Kidizoomov zvyknutí. Naučí vás vytvárať originálne digitálne fotografie, vrátane špeciálnych vstavaných foto-efektov, a dokonca aj nahrávať video filmy so zvukom! Fotoaparát vie nielen fotiť a natáčať videá, ale obsahuje novú úplne úžasnú várku nových efektov, trikov aj hier. Dokáže vytvoriť originálne a nezameniteľné autoportréty, vtipné skupinové fotografie alebo videá. Nechýba časovač alebo možnosť nastaviť si vytvorenie fotografie až na moment, kedy bude detekovaná tvár.
To ale nie je zďaleka všetko! KIDIZOOM ® MAGIC STUDIO teraz dokáže do vašich videí vložiť neuveriteľné trikové efekty. Môžete si tak zaplávať so žralokmi, stať sa víťazom automobilových pretekov, vodcom expedície v džungli, letieť vesmírom alebo napríklad predpovedať správy v TV štúdiu. A to všetko bez toho, aby opustíte obývačku!
Pomocou trikov v KIDIZOOM ® MAGIC ŠTÚDIU naučíte predmety levitovať, prikúzliť si kamaráta, úplne zmiznúť alebo si vykúzliť svoje dvojča.

Parametre

Výrobca
Vtech
Produktová rada
Ostatní
Status
Stálý sortiment
Termín uvedenia na trh
2022_05
Assort
1
Druh
ostatní
Pohlavie
uni
Vek od
5
Batérie
ano
Batérie súčasťou výrobku
ano
Počet kusov a typ batérií
3,7V
Balenie
krabice s výsekem
Počet ks v kartóne
4
Kus hmotnosť v kg
0,8
Kus výška v cm
5,5
Kus šírka v cm
8
Kus hĺbka v cm
3