BABY born s čarovným cumlíkom, černoško, 43 cm

Kód: 12831656
Čiarové kódy:
  • 4001167831656
  • 4001167536551
Odporúčaná MOC: € 71,49
Počet ks v kartóne: 2
BABY born chlapček mal dnes deň plný zážitkov. Zoznámil sa totiž so psom od susedov. Je rovnako zvedavý ako psík na jeho dupačkách. BABY born chlapček je teraz ešte príliš rozrušený na to, aby zaspal. Je dobre, že mamička s oteckom majú skvelý trik: jednoducho otočia cumlíkom v ústach bábiky a BABY born chlapček zavrie oči. Kiež by to bolo tak jednoduché pri každom strážení ...
Otočenie cumlíka bábike otvára a zatvára oči, nech je telo bábiky v akejkoľvek polohe. Oči bábiky sú zároveň aj žmurkajúce. Keď sa BABY born chlapček položí na chrbát a nemá v ústočkách cumlík, automaticky sa mu očká zatvoria.
BABY born chlapček zo všetkého najradšej spí, je a kúpe sa. Veľmi rád pije vodu zo svojej fľaštičky. Potom sa vyciká do plienky alebo do nočníka a roní naozajstné bábikovské slzy. Rovnako ako môže BABY born piť vodu, môže jesť aj kašu. A dokonca vie aj kakať. Ruky, nohy a hlava bábiky sú ľahko pohyblivé, takže prezliekanie oblečkov je hračka a skvelá zábava. Telíčko bábiky z materiálu "Soft Touch" je krásne mäkké a príjemné.
Súčasťou balenia je 10 doplnkov, ktoré podporujú funkcie bábiky, modré body a čiapočka.


• BABY born s kúzelným cumlíkom.
• S 10 realistickými funkciami pre veľa zábavy.
• Rôzne hry s bábikou BABY born povzbudzujú predstavivosť a bolo preukázané, že podporujú rozvoj spoločenských zručností a hodnôt ako je zodpovednosť, komunikácia a empatia.
• Funkcia čarovného cumlíka (otváranie a zatváranie očí) funguje iba s bábikami "BABY born s kúzelným cumlíkom".
• Čarovný cumlík možno použiť aj ako bežný cumlík pre všetky bábiky BABY born veľkosti 43 cm.
• Funguje bez batérií.
Bábika BABY born s kúzelným cumlíkom, černoško, 43 cm, má na sebe body a čiapočku. Súčasťou balenia je nočník, plienka, tanier s lyžičkou, porcia kašičky, fľaštička, čarovný cumlík, rodný list pre bábiku a náramky priateľstva pre bábiku a jej malú mamičku.

Parametre

Výrobca
Zapf
Produktová rada
Baby Born
Status
Stálý sortiment
Termín uvedenia na trh
2021_09
Assort
1
Druh
panenky
Pohlavie
holky
Vek od
3
Batérie
ne
Batérie súčasťou výrobku
ne
Balenie
krabice
Počet ks v kartóne
2
Kus hmotnosť v kg
2,05
Kus výška v cm
37,5
Kus šírka v cm
24,5
Kus hĺbka v cm
19,5